Ambiera Forum

Discussions, Help and Support.

Ambiera Forum > CopperCube > Help with CopperCube
Melee Enemies

playerscape
Registered User
Quote
2023-03-18 22:45:55

Hello everyone, I am currently having a problem with creating melee enemies.

I am currently trying to use the "gobling" prefab available here on the ambiera website. It comes with animations and everything. So here is the issue...

The goblin will run towards the player (getting closer to attack I assume) but then it just runs away not attacking. I also have the shooting distance lowered so it is close by, however it never actually "shoots" the player. It doesnt even do the attack animation. I have everything set up the way it is supposed to be (to my knowledge anyway) but nothing is working.

TIA <3


playerscape
Registered User
Quote
2023-03-18 22:49:52

I figured out my issue, thank you anyway


bedj
Registered User
Quote
2023-04-15 19:02:22

What was it ?


Guest
Guest
Quote
2023-04-15 19:36:44

He probably didn't assign the tags correctly in the editor.


Create reply:


Posted by: (you are not logged in)


Enter the missing letter in: "In?ernational" (you are not logged in)


Text:

 

  

Possible Codes


Feature Code
Link [url] www.example.com [/url]
Bold [b]bold text[/b]
Image [img]http://www.example.com/image.jpg[/img]
Quote [quote]quoted text[/quote]
Code [code]source code[/code]

Emoticons


   






Copyright© Ambiera e.U. all rights reserved.
Privacy Policy | Terms and Conditions | Imprint | Contact