Ambiera Forum

Discussions, Help and Support.

Create a new account, Search, or Login:
Name: Password:
Ambiera Forum > CopperCube > CopperCube Open discussion
Open gl problem
Author Text

silvershadegames
Registered User
Quote
2022-10-22 03:27:47

why does open gl run much slower and uses only 35% of my gpu. any way to fix this?


Robo
Guest
Quote
2022-10-22 04:56:02

I have usually found OpenGL runs faster and bit smoother than DirectX actually so not sure what your problem is...maybe its only in the editor and try the exe file to compare...


silvershadegames
Registered User
Quote
2022-10-22 17:57:00

I did try the exe file still the same


just_in_case
Moderator
Quote
2022-10-23 08:20:39

Do you have your graphics driver updated? I am not sure though as I always prefer to use directx as water and shadows and post processing is much faster on directx. Just cross check if you are using large amount of water nodes or realtime shadows.
if yes then you can try disabling them just for the debuging purpose.


silvershadegames
Registered User
Quote
2022-10-24 03:40:28

i am using post processing effects but I'm not using any water or real time shadows its all lightmaps and yes i have my drivers fully updated also correct me if I'm wrong but the reason I'm using openGL is because i find it more compatible


Create reply:


Posted by: (you are not logged in)


Enter the missing letter in: "In?ernational" (you are not logged in)


Text:

 

  

Possible Codes


Feature Code
Link [url] www.example.com [/url]
Bold [b]bold text[/b]
Image [img]http://www.example.com/image.jpg[/img]
Quote [quote]quoted text[/quote]
Code [code]source code[/code]

Emoticons


   






Copyright© 2020 Ambiera e.U. all rights reserved.
Privacy Policy | Terms and Conditions | Imprint | Contact