ambiera home ambiera home

Ambiera Forum

Discussions, Help and Support.

Create a new account, Search, or Login:
Name:  Password:    
Ambiera Forum > WebsitePainter
Content Placeholder and master page does not work
Author Text

andre turetta
Guest
Quote
2017-03-06 20:33:24

hi,

i have been trying to use master page and content placeholder, but it is not working properly. when i click in the link to the target page, a blank square appears from the middle page to the bottom, and the content placeholder does not working


erik
Registered User
Quote
2017-03-07 04:29:41

Do you have at least two pages in your project, one for the master, one for the client? It helps closing both pages and reopening them again, then clicking onto the page you want as client.


andre turetta
Guest
Quote
2017-03-07 19:32:26

Tks buddy. I tried that but the bug persists. I have 10 pages like clients and one is the masterpage with the content placeholder. I use the navigation bar to call the clients, but already tried with simples button/hyperlink. The bug is still there.

Some images:
https://drive.google.com/drive/f...


niko
Moderator
Quote
2017-03-08 04:20:43

Hm, strange. Maybe you could send me the file (see support -> contact) and I'll have a look.


andre turetta
Guest
Quote
2017-03-08 12:19:23

Thanks, i will do that pal.

Regards,


Create reply:


Posted by: (you are not logged in)


Enter the missing letter in: "Inter?ational" (you are not logged in)


Text:

 

  

Forum Codes


Feature Code
Link [url] www.example.com [/url]
Bold [b]bold text[/b]
Image [img]http://www.example.com/image.jpg[/img]
Quote [quote]quoted text[/quote]
Code [code]source code[/code]

Emoticons


   





Software: Ambiera Light Forum. © 2008-2015 Nikolaus Gebhardt, Ambiera e.U.